Sormani: God attitude hos spillerne

VB’s træner Adolfo Sormani var fint tilfreds efter det målløse opgør på Vejle Stadion mod Vendsyssel FF søndag eftermiddag.

- Spillerne viser en meget fin attitude. Vi presser godt og giver dem ingen chancer for at vinde andenboldene. I den første time tager vi fin kontrol over kampen. Vi skaber dog ikke så mange chancer, men det hjælper, da vi går over til at spille med to på toppen. Det betyder dog så også, at vi åbner mere op bagtil. Jeg har hele tiden sagt, at vi skal kunne skifte opstilling – ikke blot i pausen, men også i løbet af kampen. Det skal spillerne være klar oven i hovederne til at omstille sig til. Men en god kamp i dag mod en stærk modstander, siger Adolfo Sormani.

Italieneren ville ikke sige så meget om Arbnor Mucolli, som imponerede mange på lægterne.

- Han er meget ung, og vi vil ikke lægge noget som helst pres på ham. Han vil helt naturligt opleve sine ”ups and downs” – det er ganske naturligt, siger Adolfo Sormani.

Spillerne træner to gange dagligt mandag, tirsdag og torsdag i den kommende uge, mens der kun er formiddagstræning onsdag og fredag. På lørdag venter fjerde og næstsidste test i sommeropstarten. På udebane på Højslev Stadion er Skive IK modstanderen kl. 13.00.

Tekst: Ole Kristensen.

 


Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 14.30.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

21-09-08 FC Nordsjælland - VB 2-1

EKSKLUSIVPARTNER

CHAMPIONS CLUB

_blank

SPONSOR

Tilmelding Nyhedsbrev

E-mail: 
Navn: 
Kode: