Truppen mod Skive

Vejle Boldklub tager en trup på 19 spillere med til lørdagens træningskamp mod Skive IK på Højslev Stadion i Nr. Søby. Kampen spilles fra kl. 13.00 og cheftræner Adolfo Sormani må blandt andre se bort fra de småskadede Dominic Vinicius og Viljormur Davidsen.

Vejle Boldklubs italienske cheftræner Adolfo Sormani satte fredag eftermiddag navne på de spillere der lørdag formiddag rejser afsted til træningskampen mod Skive IK. Trænerteamet ser bort fra Viljormur Davidsen, Dominic Vinicius og Kasper Nøhr.

- De tre spillere har haft problemer med mindre skader i de sidste par dage. Det er ikke noget alvorligt, men to uger før turneringspremieren tager vi ingen chancer med spillere, der ikke er hundrede procent fit. Min forventing er, at alle tre spillere er klar til at træne fra mandag morgen, siger Adolfo Sormani, der stadig må undvære Nicolaj Madsen og Christian Kudsk, hvis perspektiver for et comeback er en anelse længere.

Tilbage i VB-truppen er rutinerede Anders Egholm og Jacob Schoop, der begge stod over senest mod Vendsyssel med småproblemer. Til at supplere truppen har trænerteamet udtaget de fire ungdomsspillere Arbnor Mucolli, Nikolaj Lebæk, Lundrim Hetemi og Thais Damgaard Nielsen. Arbnor har spillet alle tre testkampe i opstarten, ligesom Lundrim har været flittigt benyttet. Midtbanespilleren Lebæk og kanten Thais Damgaard optrådte på divisionsholdet i en række af testkampene i vinter.

Lørdagens modstander på Højslev Stadion i Nr. Søby, har – ligesom VB – opstartens første sejr til gode. Skibonitterne har tabt til Randers FC, Hobro, Silkeborg og Esbjerg. Læs Skive IK's optakt til kampen her.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)
2. Anders Egholm
4. Rasmus Lauritsen
7. Imed Louati
8. Kim Elgaard
9. Oliver Drost
13. D’Avila Ba Loua
15. Mads Greve
16. Ylber Ramadani
19. Sebastian Bruhn
20. Jacob Schoop
30. Arbnor Mucolli
50. Allan Sousa
66. Kerim Memija
91. Pavol Bajza (m)
98. Agon Mucolli
Nikolaj Lebæk
Lundrim Hetemi
Thais Damgaard Nielsen

Træningskamp
Lørdag den 15. juli kl. 13.00
Skive IK – Vejle Boldklub
Højslev Stadion
Stoholmvej 9, 7840 Højslev

Tekst: Lars Christensen.


Vtk.dk Blite.dk

NÆSTE HJEMMEKAMP

Søndag den 6. august kl. 14.30.

Division

Kampkalender

SENESTE KAMP

21-09-08 FC Nordsjælland - VB 2-1

EKSKLUSIVPARTNER

CHAMPIONS CLUB

_blank

SPONSOR

Tilmelding Nyhedsbrev

E-mail: 
Navn: 
Kode: